Kom och lär dig att fixa dig själv!

Det går faktiskt fort att återta muskelkontrollen för dig med kroniskt spända muskler- inte bara för idag eller i morgon, utan på lång sikt. Muskler som lärt sig att vara spända, måste lära sig att slappna avHanna Somatics går till roten av problemet, din hjärna och dess kontroll av muskler och rörlighet. Rörelserna är mycket mjuka, enkla, själv-omhändertagande övningar som förbättrar rörelsen, balansen, koordinationen och flexibiliteten. Genom daglig repetition av övningarna skapar du ökad självförståelse och självövervakning, som ökar din förmåga att självkorrigera din hållning och dina rörelser.

En Hanna Somatics Coach lär dig som är spänd och har ont (rygg, nacke, axlar, höfter, armar m.m) hur du själv ska göra för att återställa mönstret av smärta från tillståndet Sensorisk Motorisk Minnesförlust (SMM). Genom att förbättra kopplingen mellan nervsystemet och musklerna lär du dig själv att återta kontrollen över dina muskler och ditt sätt att röra dig på.

Hanna Somatics är den enda sensoriskt motoriska metod som lär dig att nollställa anledningen till de flesta problem som involverar kronisk muskelspänning och smärta.  

Det är ingenting magiskt med detta. Allt händer i hjärnan!